Assalamualaikum semua.. selamat datang ke laman Suri Ummi. Laman ini adalah di bawah seliaan Syahadah Abdullah dan Ridhuan Husin, khusus untuk berkongsi cerita tentang kehidupan, tips kesihatan dan kegembiraan.

We are also business partner of Shaklee Product at Gombak, Batu Caves and nearby area. Delivery throughout Malaysia and nearby. Hubungi kami juga untuk konsultasi kesihatan percuma dan peluang menjana kewangan hebat bersama Shaklee World. Hubungi 013.2505.386 segera. Anyone can be healthy, wealthy and happy!

Friday, March 5, 2010

MUNAJAH CINTA...

"Tika wajah penat memikirkan dunia, maka berwudhu'lah, Tika tangan letih menggapai cita-cita, maka serulah Allahu Akbar, Tika bahu tiada kuasa memikul amanah, maka bersujudlah. Ikhlaskan semuanya tunduk kepada Allah... Agar tunduk di saat yang lain angkuh.. Agar teguh di saat yang lain runtuh... Agar tegar di saat yang lain terdampar..."

Segalanya milik Allah... Maka mintalah HANYA padaNYA..

Blogger Templates

 

2 comments:

  1. syukran dik aye. salam takziah akak ucapkan pada aye atas pemergian ayahanda aye. isbiri sabran jameel Insya Allah..
    Hmm..entah kenapa, rasa rindu pada kalian dan adik beradik kita sangat menjentik tangkai hati ini :'/
    doakan agar kakakmu ini tabah dalam mengharungi liku hidup. dan diberi kekuatan untuk berjuang melalui penulisan... kerana DIA telah memilih kita.. Insya Allah.. Salam sayang :)

    ReplyDelete