Assalamualaikum semua.. selamat datang ke laman Suri Ummi. Laman ini adalah di bawah seliaan Syahadah Abdullah dan Ridhuan Husin, khusus untuk berkongsi cerita tentang kehidupan, tips kesihatan dan kegembiraan.

We are also business partner of Shaklee Product at Gombak, Batu Caves and nearby area. Delivery throughout Malaysia and nearby. Hubungi kami juga untuk konsultasi kesihatan percuma dan peluang menjana kewangan hebat bersama Shaklee World. Hubungi 013.2505.386 segera. Anyone can be healthy, wealthy and happy!

Sunday, April 20, 2008

Bingkisan Mujahidah..


"..Bila berjalan,
jangan takut memandang pijar mentari,
jangan membelakanginya,
kelak engkau melihat bayang-bayang sendiri..
pandanglah matahari tanpa ragu...
sinarannya akan menyambut hangat dan mengusir
segala kedinginan yang membeku dalam duka semalam..”

-Thanks to Hazirah. Althou we’re far apart, n seldom keep in touch..but indeed, our heart always connect, rabitah hati kita bersulamkan UKHUWWAH ISLAMIYYAH..tak disangka perkenalan kita di SMKA itu (ingat kat kenangan Dorm Siti Zulaikha, with most all seniors in there, and kenangan petang-petang keluar ke kedai depan untuk beli aiskrim RM1..huhu), justeru sekarang ini makin erat, kerna kita berkongsi sesuatu yang istimewa dalam hidup ini. Terima kasih atas segalanya. Kuatkan semangatmu di UPM sana. Aku akan terus berdoa untukmu. Moga kita dapat bersama di sini dan jua di sana..”-

"SELAMAT MENEMPUHI PEPERIKSAAN BUAT SAHABATKU KHUSUSNYA KELUARGA BESAR PMIUM. JUA BUAT SEMUA WARGA UNIVERSITI MALAYA. CIPTALAH KEJAYAAN DALAM DIRIMU, SEIMBANG DUNIA JUA AKHIRAT. MOHON MAAF ATAS SEGALANYA. SAMA-SAMA BERUSAHA BERJAYA :)"

1 comment:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete