Assalamualaikum semua.. selamat datang ke laman Suri Ummi. Laman ini adalah di bawah seliaan Syahadah Abdullah dan Ridhuan Husin, khusus untuk berkongsi cerita tentang kehidupan, tips kesihatan dan kegembiraan.

We are also business partner of Shaklee Product at Gombak, Batu Caves and nearby area. Delivery throughout Malaysia and nearby. Hubungi kami juga untuk konsultasi kesihatan percuma dan peluang menjana kewangan hebat bersama Shaklee World. Hubungi 013.2505.386 segera. Anyone can be healthy, wealthy and happy!

Saturday, February 22, 2014

Alhamdulillah

Alhamdulillah... Itu sahaja mampu kuluahkan.. Atas semua kurniaanMu..
Khususnya Puteri Hati Nur Insyirah Solehah binti Mohd Ridhuan yang berumur 8 bulan. Solehah sudah pandai sebut ma-ma-ma.. da-da-da.. dan beberapa perkataan lain lagi yang kurang jelas. Dia juga sudah pandai meniti di tepi dinding dan juga sepanjang sofa.. Sangat suka bermain dan tersenyum manis..
Tapi 2 minggu lepas Solehah dan uminya kena chicken pox.. dan bermula dua hari lepas.. Solehah demam panas.. Hari ini akan ke GMC sekalu lagi untuk mengambil darah.. maklumlah.. imunnya rendah selepas jangkitan viris chicken pox.. dan sekarang banyak pula masalah kesihatan bayi dan kanak-kanak yang menular..
Allah..hanya padaMu kami semua memohon pertolongan...
Aamiin...
Baitul Jannah Gombak..

No comments:

Post a Comment